Lelepleződött: így tér vissza Puzsér Róbert

Úgy tűnik, komolyan gondolta Puzsér Róbert, hogy az RTL Klub Csillag születik című műsora után több hasonló felkérést nem vállal el. Legalábbis egy ideig. A híresség most ezt Facebook-oldalán is megerősítette. Az azonban kiderül, mely médium felkérését vállalta el a híresség.
Kapcsolódó cikkek

„Igyekszem komolyan venni a bulvár-Puzsér elpusztítását” – posztolta a legnagyobb közösségi portálon néhány órával ezelőtt Puzsér Róbert. Hozzátette, a napilapok címlapjáról „mosolygó jóképű ördög” bármennyire is hasonlít rá, nem azonos vele.

„Megtisztelő Fábry, csábító Hajdú meghívása, és jólesnek azok a televíziós meg rádiós állásajánlatok, amiket az utóbbi hónapok során kaptam, de amit a Csillag születik után bejelentettem, abban – mint értelmiségi hozzáállásban, közszereplői mértékletességben –- nagyon hiszek. Talán egy nap megbánom, de most nemet mondok a mainstream média felkéréseire, ezek az ajánlatok ugyanis nem nekem – a nyilvánosságot, a média felelősségét és az önmagát komolyan vevő újságírónak –, hanem a bulvárhősnek szólnak” – vélekedik a Csillag születik egykori zsűritagja.

„Persze szeretnék majd egyszer újra tömegekhez beszélni, sok pénzt keresni és érdemi felvetésekkel bombázni a bulvár felségvizeit, de azt hiszem, hogy egy olyan intenzív jelenlét után, amilyet ez év tavaszán tanúsítottam, többet kell, hogy jelentsen a hiányom, mint az, amit a szereplésemmel képviselni tudok” – jegyezte meg.

Hogy meddig tartja magát kijelentéséhez Puzsér Róbert, nem tudni, ugyanis – mint már megírtuk – az RTL Klub újabb ajánlattal szeretné megkeresni. Ónodi György a minap a Hír24-nek elmondta, Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, mégpedig arról, hogy szerepeljen az RTL II-re került Heti hetesben. A műsor főszerkesztője azt is hangsúlyozta, nem állandó szereplőnek kérték fel Puzsért, ő is csak egy lenne azok közül, akik forgószínpad-szerűen váltanák egymást. Hogy ezt az ajánlatot elfogadja-e a Csillag születik volt zsűritagja, egyelőre nem tudni, de október folyamán minden bizonnyal kiderül.

Az azonban már bizonyos, Puzsér Róbert „visszatér a gyökerekhez”. A kritikus saját bevallása szerint most végre azt csinálja, amihez igazán ért, futball-szakkommentátorként debütál a SportKlub műsorán. Puzsér Róbert nagy szerelme, a Juventus mérkőzésével tér vissza ahhoz, amihez állítása szerint a legjobban ért: a futballhoz.

„Szakkommentálni fogom a Juventus–Genova meccset. Nem az a célom, hogy szurkoljak, hanem az, hogy értelmes, érdekes és erős véleményeket közvetítsek. Azt gondolom ugyanakkor, hogy a labdarúgást, főleg az olaszt szenvedélyesen érdemes átélni. A futball nem steril dolog, ahogy azt a hazai gyakorlatban megszoktuk, itt igenis van helye az érzelmeknek” – magyarázta Puzsér.

„Nem titok, hogy Juventus-szurkoló vagyok, immár harminc éve, mióta Michel Platini magára öltötte a zebramezt. Ennek ellenére nem fogok látványosan szurkolni a csapatnak, de az érzelmeimet sem rejtem majd el. Ez lesz az első mérkőzés a SportKlubon a kommentálásommal, de bízom benne, hogy nem az utolsó” – tette hozzá Puzsér Róbert.

Puzsér kedvenc csapata,a Juventus Genova elleni mérkőzését  szeptember 16-án 15.00-kor szakkommentálja a SportKlubon.