Milliókat ér Várkonyi Andrea meztelen teste

Jogosan vetődik fel a kérdés, miért csak az RTL-es műsorvezetőket szeretnék levetkőztetni, miközben a TV2-nél is számos bombázó dolgozik? Mint kiderült, rájuk is pályáznak.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról tegnap beszámoltunk, az egyik magazin milliós gázsit fizetne Ördög Nórának, Lilunak, illetve Erős Antóniának, ha felfednék bájaikat. A tárgyalásig azonban el sem jutottak még az említett sztárokkal, hiszen az RTL Klub szabályai szerint képernyőseik nem vetkőzhetnek, de mint tudjuk, az említett hölgyek egyébként sem kívánják nyilvánosság előtt ledobni a textilt.

Miután megjelent a cikkünk, többen felvetették, miért nem kopogtat a lap a TV2-nél, hiszen ott is vannak olyan tévések, akiket szívesen megnéznének a rajongók ruha nélkül is. Egyebek mellett Várkonyi Andrea, Tatár Csilla, Demcsák Zsuzsa és Gaál Noémi neve is felvetődött. Közülük korábban Demcsák Zsuzsára a Playboy is pályázott, de nem sikerült meggyőzni.

„Természetesen szóba kerültek TV2-es sztárok is, de őket is szabályok kötik, csakúgy, mint a konkurencia nagyágyúit. Elsősorban Várkonyi Andreát szeretnénk címlapra tenni. Számunkra ő szintén milliókat érne. Egyik alkalommal készítettünk egy felmérést, amelyben Liptai Claudia után éppen Várkonyi Andreára voltak a legkíváncsibbak az olvasóink. Sajnos Andrea sem az a karakter, akit könnyen rá lehetne venni egy meztelen fotózásra, persze nem adjuk fel. Miután Liptai Claudiát már levetkőztették, őt mi már nem kívánjuk meggyőzni” – árulta el a lap illetékese a Hír24 érdeklődésére.