Vádemelési javaslat VV Cristofel ellen – Börtönbe zárhatják

Rekordsebességgel született vádemelési javaslat VV Cristofel ellen, akit egykori szerelme VV Veronika néhány hónapja bántalmazás miatt jelentett fel.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról a Hír24 már többször is beszámolt, a ValóVilág egykori játékosa azt állította, hogy szerelme egy csúnya veszekedést követően „nekiment”. Veronika az esetet követően kórházba került. Bár Cristofel a történtek után részletes beismerő vallomást tett az Fókusz kamerái előtt, később a rendőrségen tagadta, hogy megverte a lányt.

Ennek ellenére a rendőrségi nyomozás elindult és a tegnapi napon megtörtént az iratismertetés is, melyen sem Cristofel sem az ügyvédje nem vett részt.

Dr. Hyross Virág, Veronika jogi képviselője a Hír24-nek elmondta, a rendőrség vádemelési javaslattal továbbítja az ügyet az ügyészségnek, ahol döntenek a továbbiakról. A fiú ügyében testi sértés, veszélyes fenyegetés, becsületsértés és személyi szabadság megsértése miatt javasol vádat emelni a rendőrség. Mindezek miatt a kubai macsóként emlegetett fiú akár három év szabadságvesztést is kaphat.

Hyross Virág elmondta, elégedettek a vádemelési javaslattal. Veronika az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott az RTL Klubnak, azt szeretné, hogy egykori szerelme azt kapja, amit megérdemel.