Így vélekedik az egyéjszakás kalandokról Szinetár Dóra

A válófélben lévő Szinetár Dóra szerint nem jó a férfiakat magunkhoz láncolni. A színésznő úgy véli, akit túlságosan magunkhoz kötünk, az nem lesz boldog és bűnbe esik.
Kapcsolódó cikkek

Az RTL Klub Csak csajok című műsorában Ördög Nóra arról faggatta Szinetár Dórát, hogy mi a véleménye a legénybúcsúkon zajló, néha kicsit elfajuló szórakozásról, és ezzel együtt pszichológus segítségével próbálták megfejteni, hogy mi a titka a hosszú szerelemnek.

„A férfiak tényleg másképp élik meg a legénybúcsún történteket, mint a nők. Mi mindent túl érzelgősre veszünk. Ha például egy sztriptíztáncost kapunk ajándékba a barátnőinktől, képesek vagyunk beleszeretni” – nevetett Dóra.

“A férfiak számtalanszor elmondták már, hogy ők az egyéjszakás kalandokat teljesen másképpen kezelik, mint a nők. Számukra az csak egy alkalom, és kész, nem azt mondom, hogy ez a helyes vagy hogy így kell élni, de akit túl rövid pórázon fog az ember, az úgyis kiskapukat fog keresni a ‘bűnözésre’ ”- mesélte a színésznő, akinek egy hete a  válásától hangos a sajtó.

Címkék: szinetár dóra