Megsérült Gyurcsík Tibor

DJ. Dominique híres jótékonysági akcióiról, így most is egy igazán egyedi bulit szervezett. Down szindrómás fiatalokat és hazai hírességeket hívott meg saját vidéki otthonába, hogy egy felejthetetlen napot töltsenek el együtt. Elfogadták a meghívást a házibulira az Apollo23 tagjai, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Széles Iza, Kiki, Trokán Anna és Nóra, Papadimitriu Athina, Kozma Orsi, Felly K és Szamosi Donáth is.
Kapcsolódó cikkek

DJ. Dominique már napok óta izgatottan készült a házibulira, hogy mindenki nagyon jól érezze magát otthonában. Barátaival rengeteg finomsággal készültek és persze izgalmas programokat is kitaláltak. A lányok inkább a ping-pongozást választották, amelyben Kozma Orsi verhetetlennek bizonyult. Orsi szoros meccset játszott az amerikai-magyar énekesnővel, Felly K-vel, de végül ő bizonyult jobbnak.


A Trokán testvérek elárulták, hogy régebben versenyszerűen kosárlabdáztak, így néhány trükköt is megmutattak a sérült fiataloknak, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a közös sportolást. Az Apollo 23 tagjai, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Kiki és DJ. Dominique inkább a kültéri focizást választották. A küzdelem szó szerint vérre ment, hiszen a játék során Gyurcsík Tibi lába megsérült, de igazi csapatjátékos lévén miután, bekötötték a sebét visszaállt játszani. Papadimitriu Athina inkább a konyhai feladatokban vette ki a részét és boldogan segédkezett az ebéd elkészítésében.


Kiderült, hogy Széles Iza pont a buli napján ünnepelte születésnapját, így DJ. Dominique és az Apollo 23 tagjai egy dallal köszöntötték az énekesnőt, aki nagyon meghatódott ezen. A sérült fiatalok is mind puszikkal köszöntötték Izát, aki már szinte a könnyeit nyelte.

DJ. Dominique házibulija még a vártnál is sokkal jobban sikerült. Mind a sztárok, mind a sérült fiatalok is nagyon jól érezték magukat. Bizonyára felejthetetlen élmény volt ez a nap mindenki számára és a közös sportolás a hírességeket is még közelebb hozta egymáshoz.

A lemezlovas már gondolkodik, mi legyen a következő, legalább ilyen jó hangulatú jótékonysági akciója.