Ijesztő hírek a nagybeteg Ciniről – Megműtötték

Két hete a legnagyobb titokban  kórházban kezelik Zalatnay Cinit. Lánya, Niki a Hír24-nek elmondta, sokkal nagyobb volt a baj, mint ahogyan azt gondolták.

Továbbra is kórházi kezelés alatt áll az énekesnő és bár kicsit javult az állapota, gyógyultnak nem mondható. Interjút is a lánya adott helyette, mert az erős gyógyszerektől állandóan fáradt és pihennie kell.

Először kedden szivárgott ki, hogy Zalatnay Sarolta beteg, ám akkor még nem tudtuk, hogy valójában mekkora a baj. Lánya úgy fogalmazott, ijesztő, amit az utóbbi két hét alatt átéltek. Az egész úgy kezdődött, hogy Cininek nagy fájdalmai voltak az arcában, amit semmi nem csillapított. Ekkor vitték orvoshoz, ahol kiderült, hogy arcidegzsábája van, amit valószínűleg a huzattól kapott. Ekkor injekciókkal kezdték kezelni, ám ezt követően még rémisztőbb dolog történt vele. A fél szemével alig látott, mindenki attól retteget, hogy megvakulhat. Az erős gyógyszerek mellékhatásai is mind kijöttek Cinin, ami rettenetesen ijesztő volt – mondta Niki a Hír24-nek.

Ezt követően teljes ideggyógyászati kivizsgálásnak vetették alá a hírességet, és az arcát megoperálták. Azóta folyamatosan antibiotikumot kap, amitől kicsit jobban van, de nem gyógyult meg továbbra sem.

Cini a közelmúltban mellkisebbítő műtéten vett részt, amely szintén megviselte. Abból szinte még fel sem épült, mire lecsapott rá az újabb betegség. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Niki minden pillanatban mellette van és segíti, amiben csak tudja.

Címkék: zalatnay cini