Sérült fiút gondoz az RTL sztárja – Elképesztő

Kováts Vera bár sugárzik a boldogságtól, a szakítás okozta sebeket még nagyon frissnek tartja. Ezért nem szeretne újabb részleteket elárulni arról, mi és hogyan történt közte és Baricz Gergő között.
Kapcsolódó cikkek

Bár úgy tűnt, Kováts Vera kiheverte a szakítást, a jelek szerint mindez közel sincs így. Az X-Faktor énekesnője most a Reflektornak mesélt arról, pontosan mi és hogyan játszódik le benne a szakítás óta. „Először ezt magamnak kell feldolgoznom, elintéznem és túllépni rajta. Ezért nem beszélek róla” – állítja a fiatal énekesnő.

Úgy tűnik, még hosszú időnek kell eltelnie addig, míg a szakítás okozta hegek összeforrnak. Kováts Vera addig is leginkább társadalmi munkájába temetkezik. Ahogy arról a Hír24 beszámolt, a fiatal énekesnő egy óvodában tölt három hetet, ahol fogyatékos és sérült gyerekekkel foglalkozik. Van egy kis patronáltja, akiről gondoskodnia kell, persze ő ezt örömmel teszi.

Bár ezt a munkát is nagyon élvezi, az éneklést nem szeretné feladni. „Nem gondolok semmi és senki másra, nem gondolok a múltra és a jövőre. Én most tényleg a mának élek. Sőt, inkább annak a percnek, amiben vagyok. Talán ezzel fel tudom dolgozni a történteket. A jókat és a rosszakat egyaránt” – árulta el a tinilány, aki egyelőre nem szeretne belevágni egy új kapcsolatba.