Összeköltöztek a TV2 fiatal sztárjai

A Magsztárból való kiesése óta jobban megismerte egymást Nagy Adri és Bozont. A fiatalok olyannyira közel kerültek egymáshoz, hogy már nemcsak randiznak, hanem egy fedél alatt is élnek.
Kapcsolódó cikkek

Korábban arról beszélt Nagy Adri, hogy mennyire szeret egyedül élni, most azonban mégis feladta függetlenségét. A Megasztár énekesnője összeköltözött szerelmével, Nagy Kristóf Bozonttal.

“Jó volt egyedül élni, de ha belegondolok, magányosak voltak az estéim, maximum a párnámhoz vagy a plüssállataimhoz bújhattam, Bozonthoz azért mégiscsak jöbb” – mesélte nevetve Adri.

A fiatal lány azt is elárulta, kedvese még nem cuccolt át hozzá rendesen, de sok holmija ott van már, és minden napot együtt töltenek.


Nagy Adri arról is beszélt, hogy a Megasztárból való kiesése óta felvették már az első új dalát, és heteken belül elkészül a videoklipje is. Az énekesnő másik nagy álma, hogy szinkronszínész legyen, ám elmondta, ehhez tanulnia kell. “Beszédtechnika-órákat veszek, mert a hangszínem ugyan jó, de hajlamos vagyok a hadarásra, és nem mindig artikulálok rendesen” – vélekedik a lány.