Nyilvánosan levetkőzik az ismert magyar tévés!

Azt beszélik, hogy Kiszel Tünde fehérneműre vetkőzve fogadja majd vendégeit a péntek esti fehérneműshowján. Ez a dolog egyelőre mindenkit sokkal jobban izgat, mint a modellek felvonulása.
Kapcsolódó cikkek

Nem véletlenül indult be az emberek fantáziája, miután kiderült, hogy a naptárdíva bemutatja fehérmemű-gyűjteményét. Évekkel ezelőtt már kiállítást is rendeztek a kollekcióból, és akkor Tünde valóban szexi öltözékben köszöntötte a megjelenteket. Lehet, hogy most is hasonló extrém meglepetésre készül?

A híresség a Hír24-nek azt mondta, nem szeretné előre lelőni a poént, így aki pénteken este ellátogat a showra, megláthatja, mit vesz magára vagy éppen mit vesz le magáról. Tünde egyébként néhány éve már nem vállal szexi fotózást, így mindenképpen nagy durranásnak számítana, ha újra lenge öltözékben mutatná meg magát.

Azt is beszélik, hogy a médiaszemélyiség nem egyedül érkezik majd bemutatójának helyszínére, az ötödik kerületi szórakozóhelyre. Nemrég ugyanis Tünde öt fiatalember társaságában mutatkozott, és az egyikkel állítólag szikrázott köztük a levegő. A híresség nem tagadja a dolgot.

Hogy szövődik-e románc a naptárdíva és az ismeretlen fiatalember között, egyelőre nem lehet tudni, de érdemes nyitott szemmel járni a pénteki show-n, hátha olyan dolgot látunk, amely egyértelművé teszi, hogy Kiszel Tünde szingli, vagy sem.

Címkék: kiszel tünde