Harminc kilót akar leadni az RTL Klub sztárja

Tarány Tamás az X-Faktor ideje alatt jó néhány kilót ledobott magáról, amelyekből láthatóan visszaszedett párat. Az énekes éppen ezért, most ismét diétába kezdet.
Kapcsolódó cikkek

Tarány Tamás nem kis fába vágta a fejszéjét. Elhatározta, hogy megszabadul 30 kilótól, ami persze szakember nélkül nem igen tanácsos. A tehetségkutató felfedezettjének diétáját már az X-Faktor alatt is egy orvos segítette, és az énekes azért döntött ismét a változtatás mellett, mert nem érzi jól magát a bőrében.

Ezzel szemben barátnőjét, Bettit egy cseppet sem zavarja párja mackós testalkata. A Reflektor magazinban elmondta, csak azért támogatja párja döntését, mert szeretné, ha Tamás egészséges és fitt lenne a jövőben. Ennek érdekében újabban rá is szól, ha éppen meg akar enni egy szendvicset, vagy valami olyan ételt, ami nagyon hizlal.

De nem csak a fogyókúra a téma mostanában a szerelmesek közt. Betti azt is beismerte, ő bizony féltékeny a párjára. Azt is hozzátette: ebből még sosem volt komolyabb probléma közöttük, jól tudják kezelni a helyzetet.

Arról is beszámoltak, hogy rengeteg időt töltenek együtt az utóbbi időben, olyan, mint ha együtt élnének. Ennek ellenére az összeköltözést egyelőre nem tervezik, azzal még szeretnének kicsit várni.

Címkék: tarány tamás