Ez a véleménye Stohlról a kollégájának

"Ugyanúgy jött vissza, mint ahogyan elment" - vélekedik Stohl Andrásról Szabó Győző. A színész pénteken telt ház előtt bizonyította, a börtönélet nem tépázta meg színészi képességeit.
Kapcsolódó cikkek

Stohl András pénteken este lépett másodszor színpadra, amióta kijött a börtönből. A Jó zsaru, rossz zsaru című darabban egy korrupt rendőrt játszik, partnere pedig Szabó Győző, aki szívesen mesélt kollégájáról.

Bár – mint ahogy megírtuk – Stohl tartott attól, hogy a börtönben romlott a memóriája, pillanatok alatt visszazökkent a színház világába.  “Semmit nem változott, úgy jött vissza, mint amikor bement. Jó kondícióban van fizikailag és lelkileg is, és látszik rajta az öröm, hogy végre újra abban a közegben van, amit szeret. Minden megy tovább, és ez jó” – vélekedik Andrásról Szabó Győző.

A rossz zsarut megformáló Stohl szerepe kísértetiesen hasonlít a valósághoz, ám Szabó Győző hangsúlyozta, a nézőnek el kell választani a karaktert a színésztől, nem szabad összemosni a szerepet a valós eseményekkel. “Ilyenkor nem Stohl Andrást nézzük” – tette hozzá.