Kirakták a csapatból a CSISZ felfedezettjét

Egyszer már szerencsét próbált a Csillag Születik színpadán a Quantum XXL csapatának vezetője, Hartmann Gábor. Akkor azonban a szerencse nem állt mellé.
Kapcsolódó cikkek

Igazi tapasztalt táncosnak számít Hartmann Gábor, a Quantum XXL csapatának vezetője, aki most sikerre viheti formációját is. A Black Time tánciskola vezetője Hartmann Gábor szereti humorral fűszerezni hip-hop táncstílut. Gábor már korábban is szerencsét próbált a Csillag Születik színpadán a Black Time tánccsoporttal, akik szintén az Ő keze alól kerültek ki. A táncos akkor nem járt szerencsével. „Az akkori csapattal is eljutottunk a TV-s szereplésig , és bár nagyon esélyesek voltunk, engem még kötött egy németországi szerződés, így nem vehettem részt a tehetségkutatóban. Abban a reményben, hogy később is együtt dolgozhatunk minden tudásom és tapasztalatom átadtam a többieknek. Ők jól jártak, én kevésbé” – nyilatkozta a Hír24-nek Hartmann Gábor, akire később már nem számítottak korábbi tanítványai.


„Több ok miatt már nem tudtunk együtt dolgozni. Nekik bejött az élet, hiszen azóta, többük is befutott koreográfusként dolgozik,nekem pedig újra kellett építenem szinte mindent” – mesélte a Quantum XXL és a Black Time vezetője, aki utólag egyáltalán nem bánja a dolgot. „A Quantum XXL formációja két éve működik ebben a formában. Vannak, akik régóta foglalkoznak a tánccal és vannak, akik csak pár éve. Ám ez a két év olyan intenzív munkával telt, hogy tíznek is beillett volna, különösen a fejlődés terén” – árulta el Hartmann Gábor, aki reméli, hogy a Csillag Születikben való szereplés több fronton is előrelépést hoz csapata számára. „Remélem, hogy sikerül a Black Time tánciskolánkra ismét felhívni a figyelmet! Persze nem ez az egyetlen cél. Úgy gondolom, hogy az a műfaj, amit mi képviselünk egyedülálló és jól eladható a hazai piacon. Mi a különleges zenehasználat és a humor ötvözésével kevert stílussal szeretnék megismertetni és szórakoztatni a közönséget” – nyilatkozta reménytelien Hartmann Gábor, a Quantum XXL frontembere.