Kínos: bíróságra viszik a hűtlenséggel vádolt magyar sztár ügyét?

A Hír24 információi szerint bírósági ügy is lehet abból a botrányból, amit VV Frenkie robbantott ki a napokban. A VV-hős azt állítja, exe Kökény Attilával kavar.
Kapcsolódó cikkek

Bírósági ügy lehet Kökény Attila állítólagos hűtlenségéből. A Hír24 információi szerint ugyanis VV Frenkie exe ügyvédhez fordul, hogy a bíróságon bizonyítsa igazát, és kártérítést kérjen az őt ért vádakért cserébe. Erről a lány egyik közeli ismerőse tájékoztatott bennünket, Szilvi azonban nem kívánt nyilatkozni. Mint ahogyan Frenkie sem, aki a botrány kirobbanása óta elérhetetlen telefonon.

A VV-hős néhány napja írta ki a közösségi portálon: exe és Kökény Attila szexuális kapcsolatot tart fent. A Megasztár énekese feleségével közösen cáfolták a vádakat, Attila ugyanakkor a Mokkában azt is elmondta, az állítólagos szeretőjét gyakran látja pesti koncertjein, de sohasem beszélt vele. A nő pedig nem szólalt meg senkinek. Ennek hatásaként robbant tegnap az újabb bomba: Frenkie ismét a Facebook-on teregette ki a szennyest, és azt is beismerte, bűnt követett el.

“Férfiasan bevallom Tisztelt bíróság bűnt követtem el (na, most lehet kövezni)! Tudtam a facebook jelszavát és több hónapja olvasgattam a leveleit. Hát, nem részletezném, de olvastam cifrábbnál cifrább dolgokat! Az ominózus napon is ez történt, de mivel sajnos hirtelen haragú és idióta vagyok (sokszor hamarabb cselexem, mint gondolkodok). Exem szerint rosszak az informátoraim? Hát babám, te voltál az! Ha az ott leírtak nem valósak, akkor azért csak neked kell felelned! Most akkor egy kis reklám és visszatérünk. Ákos barátomtól kaptam pár jópofa pendrive-ot, amikre kimentettem pár szaftos kis levelezést! Tehát ha Kökény úr kíváncsi a bizonyítékokra és szeretne magyarázkodni, akkor nagyon szívesen továbbítom neki, de ez szerintem csak olaj lenne a tűzre. Ráadásul a Kökény családhoz közelállóktól is kaptam pár kellemes levelet, amikben részletezik, hogy hogyan fognak tolószékessé verni. Jelzem ezek is a pendrive-on vannak!” – írta terjedelmes bejegyzésében Frenkie.

Az ügyben Kökény Attilát is szerettük volna megkérdezni, ám ő nem kívánt nyilatkozni. Annyit azonban elárult: sosem váltott egy levelet sem a nővel, Frenkie-t pedig hiába hívta fel telefonon több tucat alkalommal is, nem érte őt el.