Újabb vádak az imádott magyar énekesnő halála kapcsán – eltiltották a fiától?

Mary Zsuzsi halálának oka, hogy elszakították fiától, Dennistől - állítja Némedi Mari. Klapka szerint a feltűnési viszketegségben szenvedő nő nem tudja, mit beszél.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Amióta Mary Zsuzsi elhunyt, szinte nincs olyan nap, hogy ne jelenne meg írás a tragédiával kapcsolatban. Az énekesnő állítólagos barátnője, Némedi Mari minden alkalmat megragad, hogy kifejtse véleményét a halálesettel kapcsolatban. Folyamatosan vádaskodik, azt állítja, a Zsuzsi közelében élők nem figyeltek eléggé az énekesnőre, sőt elszigetelték a külvilágtól.
“Dennis volt a kedvenc gyermeke, talán azért, mert ő a legfiatalabb és legérzékenyebb. Zsuzsi éppen ezért mindentől óvta őt. Zsuzsinak borzasztóan fájt, amikor egy évvel ezelőtt elszakították tőle. Szerintem tulajdonképpen ebbe halt bele” – mesélte Mari egy magazinnak.

A Hír24 kérdésére Klapka György először szűkszavúan kommentálta Némedi szavait: “Nem normális”.
Az üzletember szerint Némedi Mari előbb Dennie-re akaszkodott rá, majd Zsuzsihoz próbált közel kerülni.
“Egyszer egy műsorban együtt szerepeltünk, és megkérdeztem tőle, mi kell neked, a friss hús, vagy Dennie pénzre? Ekkor megsértődött” – tette hozzá Klapka, majd a vádakra is reagált. – “Dennis szerelmes lett, és a legtöbb időt a barátnőjével töltötte. Ez így is van rendjén.”