Megint öngyilkos akart lenni a problémás énekesnő

Újabb sikertelen öngyilkossági kísérleteken van túl Sinéad O'Connor, méghozzá kettőn is, kevesebb, mint egy hét leforgása alatt.
Kapcsolódó cikkek

Újfent összeomlott Sinéad O’Connor lelkileg. A komoly agyi gondokkal küzdő énekesnő legutóbbi Twitter bejegyzéseiben azt kérte rajongóitól, hogy ajánljanak neki pszichológusokat Dublin és Wicklow környékén. Ugyanis nagyon nem érzi jól magát, és nagy veszélyt jelent a saját életére. Ma pedig kiderült, hogy jogosan fél magától. Az elmúlt egy hétben ugyanis kétszer is gyógyszereket vett be öngyilkossági szándékkal. Először múlt csütörtökön akart véget vetni életének Los Angelesben, miután kiengedték törött bokájával a kórházból. Majd most kedden ismételten mélypontra került, és elhagyta minden reménye. De szerencsére mindkét kísérlete eredménytelen volt. Valami segítség viszont tényleg ráférne, mert az évek során körülbelül hatszor akarta magát a túlvilágra juttatni.

A négygyermekes anyuka legújabb lelki válságát valószínűleg negyedik házassága viszontagságai okozzák. Sinéad múlt hónapban ment hozzá Barry Herridge-hez, de tizenhat nap után már be is adták a válási papírokat. Aztán nemrégiben kibékültek – illetve egész pontosan találkoztak egy kis ágycsata céljából -, de a viszonyuk még mindig nem lett rendezve.