Kínos videó? Parádézik a ValóVilág sztárja

Mióta VV Leonidasz kijött a villából, a J.M. Brothers formációban próbálgatja szárnyait. Bár a klipre nem csaptak le a zenecsatornák, a görög villahős nem adja fel a zenei karriert.
Kapcsolódó cikkek

Bár a legnépszerűbb videomegosztón már több ezren kattintottak a VV Leonidasz neve által fémjelzett J.M. Brothers legújabb klipjére, a zenecsatornák mégse csaptak le a műre.
“Sajnos a zenecsatornák egyelőre nem emelték be a lejátszási listájukba a számunkat. Ennek az okát egyelőre nem tudjuk, pedig szerintünk mi mindent megtettünk. Komolyan gondoljuk a zenélést, és szerintünk igazán jó muzsikát raktunk össze, mely tény, hogy megosztja az embereket” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Leonidasz, akinek formációja még ismert arcokat is bevetett a videoklipben.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Jáksó László szívességből vállalta el, hogy felénekli ezt az egy sort. A klipben való szereplése is egy szívesség volt tőle, hiszen nagy barátja Melonnak, a zenekar frontemberének. Gombi szintúgy szívességből szerepelt, jó cimborám és egyben a fodrászom is. Ő pedig hozta a haverját, Cristofelt, akit én már korábbról ismertem. Marenec Fruzsi pedig a női hangot szolgáltatta a számhoz, így egyértelmű volt, hogy a klipben is benne lesz” – avatott be bennünket a klip elkészülésének történetébe az exvillalakó.

A klipet nézve mindenki maga döntse el, milyenre sikerült: csillagos ötöstől elégtelenig értékelhetik.