Friss hírek a megtámadott Oláh Ibolyáról – Börtönviselt a támadója?

Elsősorban lelkileg viselte meg Oláh Ibolyát az őt ért, tegnapi támadás. Időközben az is kiderült, hogy az énekesnő bántalmazója vélhetően egy büntetett előéletű férfi.
Kapcsolódó cikkek

Ibolya jogi képviselője, Ruttner György a Hír24-nek elmondta, ügyfelét nem a bosszú vezérelte, amikor feljelentette támadóját, inkább a további atrocitásokat szeretné elkerülni. Az egykori Megasztár-versenyzőt korábban soha nem bántalmazták, ezért is áll értetlenül a történtek előtt.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Oláh Ibolyát és egyik barátnőjét tegnap délután megtámadták egy belvárosi vendéglátóhelyen. Békésen teázgattak, amikor egyszer csak egy számukra ismeretlen férfi beléjük kötött. Ibolya azt mondja, a dühös alak bódultnak tűnt, vélhetően ittas lehetett. A hírességgel teázó lány azonnal az énekesnő védelmére kelt, ezért őt érte a támadó ökle. Ibolyát egy széklábbal próbálta megütni a férfi, de az énekesnőnek sikerült elhajolnia, ám a szája így is megsérült. Az incidenst az erőszakos alak barátnője is végignézte, majd autóba szálltak és elhajtottak a helyszínről. Ettől függetlenül a rendőrségnek vélhetően nem okoz majd nehézséget a támadó beazonosítása – vélekedik Ruttner György, aki szerint akár súlyos testi sértéssel, esetleg annak kísérletével, vagy garázdasággal is meggyanúsíthatják az illetőt.

Azt, hogy a férfi milyen büntetésre számíthat, még korai lenne megmondani, hiszen a bíróságnak számos körülményt mérlegre kell tennie. A többi között például azt is, hogy volt-e büntetve a támadó. Úgy hírlik, a férfinek már van a rovásán.