Üvegből van SP teste? Négy szilánkos törésen van túl

Többször is felhorzsolta magát, és legalább négyszer csontját is törte SP, azaz Éder Krisztián, aki korábban gördeszkázással múlatta az időt.
Kapcsolódó cikkek

A két ünnep között kerül műsorra a tinik kedvencének realityje, a Furcsa hétköznapok. A zenész-énekes egyszemélyes show-ját a napokban forgatják. Úgy tűnik, a forgatás, és a felvétellel járó procedúra egyáltalán nem veszélytelen. SP ugyanis az egyik gördászkás jelenetben rosszul érkezett a földre, és szilánkosra törte a lábujját. Egy a  csontból levált kis darab ráaádsul beleékelődött az egyik ízületbe. Az énekesnek most minden segítség és támogatás elkél, hiszen járóképességét nagyban korlátozza a frissen szerzett sérülés.


SP sikert remél az új show-tól(Fotó: TV2)

Nem ez volt az első eset azonban, hogy SP, azaz Éder Krisztián balesetet szenvedett. Szemmel láthatóan üldözi a balszerencse. Egy korábbi nyilatkozata szerint ugyanis már négyszer szenvedett törést. Először Ausztriában, ahol csuklója és az orrcsontja tört el. Máskor a kezét vagy a könyökét törte szilánkosra. Minden alkalommal sportolás közben.