Újabb aljasság Alekosz repertoárjából? Megszólal az érintett

Úgy tűnik, nem csak az RTL-t, a TV2-t, és az exmenyasszonyát vezette meg Alekosz, hanem Kovit is. Miközben a közös projektjükön dolgoztak, a görög hős az Összeesküvők miatt lelépett. Vajon végleg búcsút intett a felnőttfilmezésnek?
Kapcsolódó cikkek


Fotó: Prizma TV

Néhány hónappal ezelőtt Alekosz mindenhol arról beszélt, mennyire örül annak, hogy belekóstolhat a pornófilm készítésébe, mint rendező. Az ismert producer, Kovács István, azaz Kovi ugyanis lehetőséget adott a ValóVilág4 nyertesének arra, hogy kipróbálhassa magát a műfajbab. Eközben azonban fogalma sem volt arról, Alekosz már más felé kacsingat. A producer a Hír24-nek elmondta, nem sejtette, hogy újdonsült munkatársa mire készül a TV2-vel, bár a botrányos hír felröppenése előtt még néhány nappal tárgyaltak. Azóta persze ő sem beszélt a göröggel, így nem tudja, mik a tervei, ha véget ér számára az Összeesküvők.

Kovi azt állítja, mindig is sejtette, hogy Alekosz valóságshow-függő lett, és nem bír élni reflektorfény nélkül. Ez most be is igazolódott. Talán éppen ezért a producer azt állítja: a történtek ellenére nem haragszik a VV4 nyertesére. Persze ettől függetlenül az még egyáltalán nem biztos, hogy folytatják majd valaha is a közös munkát, ám ez többek között Alekosz döntésétől is függ. Kovi azt kérte, térjünk vissza az Alekosszal folytatott közös munkájára akkor, amikor véget ér az ÖsszeEsküvők műsora, mert addigra már ő is biztos lesz a döntésében, hogy akar-e még együtt dolgozni a valóságshow-k szédelgőjével.

Címkék: Alekoszkovi