Szívszorító, kemény napok jönnek: összeomlás vár Stohlra a börtönben?

Szinte egészen biztos, hogy Stohl András szerettei nélkül tölti a karácsonyt. Eltávozásra nincs lehetősége, és várhatóan családtagjai sem az ünnepek alatt látogathatják majd meg őt.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: STORY4

Sokan aggódnak Stohl András miatt, és sokan szeretnék őt meglátogatni karácsonykor is, erre azonban sajnos nincs lehetőség. Mint ahogyan a többi fogvatartott, ő is csak havi egy alkalommal fogadhatja a szeretteit. Ruttner György ügyvéd úgy véli, a decemberi találkozó szinte biztos, hogy nem karácsonyra esik majd. Stohl pedig nem várja el, hogy kivételezzenek vele, és természetesen nem is részesül különleges bánásmódban.

A színész jogi képviselőjétől azt is megtudtuk, hogy a börtönben alapvetően karácsonykor is ugyanúgy zajlik minden, mint máskor. Kis műsorokra, illetve a megszokottól eltérő ételekre esetleg számíthatnak a börtönlakók, de másra nem. Ruttner György biztos abban, hogy Stohl Andrásnak is nagyon hiányoznak majd a családtagjai a szeretet ünnepén, hiszen az ember egy ilyen helyzetben még inkább felértékeli magában a család jelentőségét. Ugyanakkor a színész sem tehet alapvetően mást, mint hogy ebben a helyzetben a havi egy látogatásokból merítsen erőt, és azt elraktározza magában a nehezebb napokra.