Így menthetné meg házasságát Keresztes Ildikó – A félrelépés megbocsátható?

Gregor Bernadett is átélt már hasonló pillanatokat a házasságában, mint most Keresztes Ildikó. A színésznő hisz abban, hogy van remény az újrakezdésre. Elárulta, neki hogy sikerült.
Kapcsolódó cikkek

Bernadett leszögezte, szerinte nincs recept egy házasság megmentésére, azt persze el tudja mondani, neki hogyan sikerült ismét rátalálni a boldogságra. Mint mondta, nem feltétlenül elhatározás kérdése, hogy valaki rendbe tudja-e tenni a kapcsolatát, vagy sem. Neki szerencsére sikerült, és most nagyon jól érzi magát gyermekének édesapjával.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A színésznő abban is biztos, hogy minden együttlétben vannak hullámvölgyek, ezek elől azonban nem szabad elmenekülni, azokat meg kell élni, sőt meg kell szenvedni. Ezek ugyanis tovább erősítik a szerelmet. Bernadett hisz a türelem pozitív hatásában is. Úgy véli, a pároknak sokkal megértőbben kellene egymáshoz viszonyulniuk.

Azt azonban nem gondolja, hogy a párterápia akkor is hatásos lehet, ha a nő és a férfi már nem szeretik egymást. Bernadett például sosem járt férjével terapeutánál, mégis sikerült kibékülniük.

A hűtlenség kérdése egy kapcsolat megmentésénél, már sokkal komolyabb dolog. Bernadett azt mondja, 10 évvel ezelőtt azt gondolta, a félrelépés nem bocsátható meg, de azóta megváltozott a véleménye. Talán bölcsebb lett – tette hozzá. Az ilyen helyzeteket már nem tartja tragikusnak és helyrehozhatatlannak. A színésznő saját házasságában jelenleg nem tud olyan helyzetet elképzelni, amit nem tudna megbocsátani a férjének.

Végül kijelentette, a kapcsolati válság idején nem szabad egyik félnek sem annyira sértődöttnek lenni, hogy ne hallgassa és értse meg a másik fél érveit.