Igénytelenül állt kamerák elé a magyar sztár – Halál ciki fotóval

Divat, vagy igénytelenség? Koós Réka esetében nem tudjuk eldönteni, hogy a két említett dolog közül melyikről is van szó. A színésznő a napokban lenőtt hajjal szerepelt.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az ápolt, rendszeresen befestett haj éppen úgy része az igényességnek, mint, hogy az ember naponta fürdik és fogat mos. Ha valaki ráadásul több árnyalattal világosabbra festi a haját, kutya kötelessége odafigyelni arra, ne villantson fekete hajtövet élő adásban. Ettől ugyanis ápolatlannak tűnik, még ha valójában nem is az.

Ez történt a napokban Koós Rékával is. A színésznő ciki módon, lenőtt frizurával villogott a Csak csajokban. Hiába nézett ki jól, az ember nem tudott másra koncentrálni, mint a barna csíkra a feje tetején.

Vagy csak divatozik a híresség? Ha igen, már az sem menő. Való igaz, hogy egy időben a nők Madonna műlenövését kezdték utánozni. A pletykák szerint a díva azért tetetett barna csíkot szőke frizurájának tövébe, hogy ne látsszon az ősz lenövése, és ezáltal fiatalabbnak tűnjön. Trükkös. De szerintünk Réka esetében ezúttal nem erről van szó.