Súlyos balesetet okozott a színész – Az életéért küzd az áldozat

Súlyos következményekkel végződő karambolt idézett elő Benno Fürmann, a németek egyik kedvenc sztárja.
Kapcsolódó cikkek

A Tetthelyből ismert Benno Fürmann néhány napja a valóságban is meg kellett, hogy tapasztalja, milyen az, amikor a rendőrök helyszínelnek. A harminckilenc éves szépfiú éppen egy forgatási helyszínre igyekezett, ám figyelmetlenségében pontosan ellenkező oldalra indexelt, mint amerre kanyarodott, a váratlan manőverrel pedig egy szemből, szabályosan érkező jármű útjába került. A karambol elkerülése végett, mindkét sofőr kitérő manővert tett, de ez sem akadályozta meg az ütközést. A vétlen autó előbb Bennónak, majd egy fának csapódott, aminek erejétől a motorblokk szinte teljes egészében becsúszott az utasfülkébe.

Fürmann azonnal áldozata segítségére sietett, kimentette a roncsból és hívta a mentőket. A férfit súlyos állapotban vitték kórházba, jelenleg is az intenzív osztályon küzd az életéért. De, ha sikerül is elkerülnie a halált, soha nem lesz már teljes az élete. A gerince ugyanis eltört, és agyvérzése is volt, ami egyelőre nem tudni, milyen károsodásokat okozott.

Benno természetesen vállalja a teljes felelősséget, mivel csakis az ő hibájából történt a baleset. Arról egyelőre nincs hír, hogy a világhírű német aktorra milyen szankciók várnak.