Majka az apaság küszöbén kezd bepánikolni

Bevásárló körútra indult Majka, és állapotos kedvese Dundika, akiknek kisfia egy hét múlva jön világra. Míg Hajni élvezte a vásárlást, Majka kis híján sokkot kapott a végösszegtől.
Kapcsolódó cikkek

Megkezdődött a visszaszámlálás Majkánál és párjánál, Dundikánál, akinek első gyermeke egy héten belül megérkezhet. A páros eddig babonából nem kezdett bele a babakelengye összeválogatásába és vásárlásba, ám most már nem lehetett tovább halasztani a dolgot. Így a páros ellátogatott az egyik babaruházati- és felszerelési üzletbe, ahol szakember segített neki a bevásárlólista összeállításában. Míg a nagypocakos Dundika élvezettel válogatott a gyerekruhák között, párja, Majka igyekezett kibújni a hosszantartó vásárlás alól. Az ózdi rapper különösen akkor fogta menekülőre a dolgot, amikor a szakértő ismertette a legszükségesebb gyerekholmik listáját.


Fotó: TV2

Majoros Péterbe szinte belefagyott a szó, mikor szembesült a beszerzendő dolgok sokaságával. Ám a következő sokkhatás akkor érte az Esküdj! műsorvezetőjét, mikor realizálta, hogy mindezek több százezer forintjába fognak kerülni. Így a leendő apuka végül úgy döntött, hátrahagyja pénztárcáját és várandós kedvesét az üzletben, intézze a babaholmik beszerzését inkább ő. Hajni így élvezettel vetette bele magát a vásárlásba, hogy beszerezze a legszükségesebb dolgokat a hamarosan megérkező Majoros Mariánnak.