Halott ex-párja miatt csúfítja el magát a színésznő

Michelle Williams továbbra sem tudja elengedni Heath Ledgert, és emiatt olyan hajat hord, amit egyedül a színész kedvelt.
Kapcsolódó cikkek

Januárban lesz négy éve, hogy Heath Ledger gyógyszer túladagolásban életét vesztette. A legendás színész pedig nemcsak a szakmában hagyott óriási űrt maga után, hanem egykori menyasszonya, Michelle Williams szívében is. Az Oscar-jelölt színésznő igazából egy cseppet sem tudta magát túltenni lánya apjának halálán, és a mai napig őt szereti. Mindez pedig a külsején is meglátszik. Michelle ugyanis ragaszkodik a rövid, fiús hajviseletéhez, ha éppen nem forgat. Ami gyakorlatilag senkinek sem tetszik, mivel sokkal jobban áll neki, ha hosszúak a loknijai, viszont Heath imádta, ha ilyen a frizurája, így az iránta való tiszteletből nem hajlandó lemondani róla. Még akkor sem, ha ezzel elriasztja magától a férfiakat.

Williams korábban is mesélt már arról, hogy Heath emléke nem hagyja nyugodni. Állítólag többször meglátogatta az Oscar-díjas zseni szelleme éjszakánként. Valamint sokszor azt veszi észre, hogy Ledger közös lányukon, Matildán keresztül üzen neki. Szóval egyértelmű, hogy képtelen elengedni egykori szerelmét, és talán soha nem is fogja.