Kiverte a biztosítékot: VV Gergőt kirúgták

Úgy tűnik, kirúgta párja Gergőt. Csilla kijelentette, a villa macsója "szabad emberként játszik", ami úgy szól, mint egy szakítás. A fiú persze erről mit sem tud.
Kapcsolódó cikkek

Nem csoda, ha Csillánál betelt a pohár. Folyamatosan azzal kell szembesülnie, hogy párja Seherezádét ölelgeti, sőt már meg is csókolta. Gondoljunk csak bele, mennyire megalázó lehet a fiatal lány számára ez a helyzet. Az a csoda, hogy nem korábban dobta be a törölközőt. Azt, hogy mi verte ki nála végképp a biztosítékot, nem lehet tudni, ám arra kért mindenkit, ne zaklassák, mert többé nem akar Gergőről nyilatkozni.

Az egyik közösségi portálon közzé tett üzenetében azt is leírja, hogy továbbra is szurkol Gergőnek, és szeretné, ha sokáig eljutna a VV-ben. Bár a szakítás szót nem használta, de keserűen csengő soraiból úgy tűnt, hogy végleg feladta a küzdelmet Seherezádéval szemben.

Közben Gergő egyik barátja a Hír24-nek elmondta, nagyon friss volt még Gergő és Csilla kapcsolata, amikor a fiú bevonult a luxusbörtönbe. A barát úgy véli, a fiú valóban szerette, vagy szereti a maga módján Csillát, de semmit nem ígért neki, amikor beköltözött a VV-be. A barátok jelenleg azért szurkolnak, hogy a fiú megtalálja a boldogságot. Azt, hogy ezt kinek az oldalán leli majd meg, egyelőre senki nem meri megtippelni.