Eltiltották a piálástól az RTL Klub sztárjait?

Jóval kevesebbet piálnak a ValóVilág ötödik szériájának játékosai, mint elődeik. Szándékosan tiltották el őket az alkoholtól?
Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

Azt mondják, hogy az alkohol a legtöbb emberből kihozza a valódi énjét. A VV előző szériájában egy-egy alkoholgőzös buli során talán ezért is vetkőzött ki szinte minden szereplő magából. Éva ordítozott, anyázott, Alekosz pedig bárkire ráugrott volna részegen. A görög hősről paródiák is születtek folyamatos piálása miatt.

A jelenlegi villalakók közül talán egy van, aki ilyen tekintetben Éva és Alekosz nyomdokaiba léphet. Kingát ugyanis már többször is láthattuk csúnyán lerészegedni. A lány a napokban is alaposan a pohár fenekére nézett, majd beszólt Attilának, aki ezért undorítónak nevezte. Édesanyja mindezek ellenére azt állítja: Kinga nem iszik sokat, ő legalábbis még nem látta ittasnak.

A többieket szerencsére viszonylag keveset látjuk inni, pedig állítólag nem tiltják tőlük az alkoholt. A többség csupán egy-egy pohár bort iszik rendszerint a vacsorához. A bulikban is jóval visszafogottabban emelgetik a poharat, mint elődeik. Ráadásul az alkohol egyelőre kevesebb indulatot vált ki belőlük, mint Alekoszékból. Igaz, még nagyon az elején tartunk a játéknak. Az is lehet persze, hogy okultak elődeik csúfos példáján…