Ölik egymást a TV2 anyósjelöltjei

Erzsók csúnyán szidalmazta Marcit, Kati anyaoroszlánként kelt fia védelmére. Ircsi átment Csokihoz, és sírva kérte, hogy szálljanak ki a műsorból.
Kapcsolódó cikkek

Áll a bál a Rezidencián: az ÖsszeEsküvők mamái együttes erővel estek neki Csoki édesanyjának, azzal vádolva az asszonyt, hogy az ő lelkén szárad Alexa kiesése, hiszen ő volt az, aki a kétgyermekes Mása ellenfeleként az arajelöltek legszebbikét küldte harcba a nézők szavazataiért.

Ircsi sírva boult fia nyakába, megtörten panaszolta hogy, teljesen kikészítették a társai és haza akar menni. Csokinak azonban még esze ágában sincs elhagyni a Rezidenciát, bár a közte és Ricsi közt kibontakozó ellentétet természetesen ő is érzi. A srác inkább adott néhány tanácsot zokogó mamájának, hogy mely arajelöltekre koncentráljon leginkább.

Mása visszatérése után a testnevelő anyós, Erzsók Kati mamába és annak fiába kötött bele: szerinte a fiúk között Marci a leggyengébb láncszem, mivel nem izmos, a bátorságpróbán utolsó helyen végzett ezenkívül kulturálatlan: az ő fenekét is megfogta. A vádakat Kati természetesen nem hagyta szó nélkül: megtörtént az első ordenáré veszekedés a Rezidencián.