Kiszel Tündét összekeverték Lady Gagával

A naptárdíva ezúttal azért borult ki, mert az engedélye nélkül készítettek róla babát.
Kapcsolódó cikkek

Tünci-babák lepték el a napokban a boltok polcait: Fábry Sándor, Csurcsány Ferenc és Orbán Viktor játék figurái után már a 20 centis Kiszel Tündét is bárki hazaviheti. A magát előszeretettel csak dekoratív médiaszemélyiségnek tituláló Kiszel viszont egyáltalán nem örül ennek, mivel ő egyáltalán nem tudott arról, hogy babát készítenek róla. Ráadásul az sem tetszik neki, hogy a gyártók bugyigyűjtőnek nevezték a dobozon feltüntetett leírásban.

A kis figurát egyébként nem mindenki ismerte fel, valaki azt hitte Lady Gagáról formázták. Tünci mindenesetre fel van háborodva, szerinte nem volt etikus, hogy az ő arcával adnak el egy terméket a megkérdezése mellett.

„Hosszú évek munkája, amit elértem, és országos ismertséget szereztem magamnak, és tényleg mindenki tudja az országban, hogy ki az a Kiszel Tünde. Nem szabadna ezzel visszaélni” – nyilatkozta az Aktívnak a naptárhősnő.

A nemrég Fluor Tomit másfél millióval legomboló Kiszel egyébként hajlandó kompromisszumot kötni az ügyben, szerinte ezek után úgy lenne korrekt, ha jutalékot kapna az eladott babák árából.