Nincs semmiféle Dubaj-ügy?

A múlt hónapban őrizetbe vett Sz. Vivien továbbra is tagad. Hajdú Péter szerint az egész prostibotrányt csak gerjesztették.
Kapcsolódó cikkek

Sz. Vivien továbbra is tagadja, hogy szexmunkásokat közvetített volna az egzotikus országba. Ő csupán egy harminc év alatti fiatal nő, aki egy szerelem miatt költözött Dubajba, később egy lovaspólóklub marketingmenedzsereként dolgozott, mellékállásban pedig magyar lányokat közvetített hosztesznek.

A Nemzeti Nyomozó Iroda is felfigyelt a titokzatos Sz. Vivien tevékenységére, Gerencsér András, a nő ügyvédje szerint indokolatlanul.

„Nincs semmiféle lista a lányokról” – ezt mondta a kerítéssel vádolt nő jogi képviselője, Gerencsér András a Mokka szerda reggeli adásában. Napok óta hallani egy listáról, amin állítólag száznál is több lány szerepel, köztük híres hazai celebek és a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának néhány versenyzője.

„Az ügyfelemtől 12 nevet kérdeztek a rendőrök, de azok között egyetlenegy híresség vagy címlaplány sem volt” – árulta el Gerencsér, majd hozzátette: Vivien valóban kapott jutalékot a közvetítésből, ám ezek a munkák nem hozhatók kapcsolat prostitúcióval, bár azt is hozzátette: az arab országok kultúrája számos ponton eltér az európai normáktól.

Hajdú Péter személyesen hívta fel a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársait, miután kiderült, hogy a dubajozás gyanúja elérte A Szépségkirálynő-választás döntőseinek néhány tagját is. A műsor producere azt mondja, az NNI-nél semmit nem tudnak arról, hogy a jelöltek is jártak volna Dubajban, tőlük nem származik ilyen információ.

Hajdú szerint az egész botrányt csak gerjesztették. A műsorvezető megnézte a lányok útlevelét, egyikük sem járt az arab országban még csak nyaralás céljából sem.

Korábban egyébként a VIVA Tv műsorvezetője, Iszak Eszter és Molnár Anikó is beszélt dubaji kalandjairól. A fiatal VJ-t hoszteszmunkára szerződtették, de kiutazása másnapján kiderült, a lányok többsége erotikus munkát is vállal. Esztinek még sikerült időben elmenekülnie az országból, a valóságshow-hős Anikó viszont maradt, és meztelenül úszkált egy hetet az egyik tehetős arab üzletember medencéjében – egymillióért.