Terminátorné 2 milliárdért költözött a szomszédba

A 10 millió dollárért (1,85 milliárd forintért) vásárolt ingatlan teljes felújításra szorul, de legalább közel van Scharzeneggerrel közös családi házukhoz.
Kapcsolódó cikkek

Maria Shriver feltehetően egyet ért csalfa férje azon véleményével, hogy ha már a volt kaliforniai kormányzó ország-világ előtt megalázta és évekig gyűrte a lepedőt a házvezetőnőjükkel, majd teherbe is ejtette az asszonyt, akkor igenis kijár neki egy „kis” kárpótlás a sok csalódásért és idegeskedésért.

A válófélben lévő Shriver ezért ennek rendje és módja szerint neki is kezdett a költekezésnek: 10 millió dollárért vásárolt magának egy 1022 négyzetméteres házat Brentwoodban. A luxusingatlanban nyolc hálószoba, hét fürdő, három garázs, tornaterem, házi mozi és borospince is található, a költözés előtt azonban még fel kell újítani – értesült a TMZ.com.

Terminátorné új otthona egyébként pár utcányira van korábbi közös fészküktől, állítólag négy gyermekük miatt akart Schwarzenegger közelében maradni, ugyanis megosztva gyakorolják a felügyeletet.