VV Éva pszichiátriai kezelésre szorul?

Kétségbeesetten hívta fel az éjszaka közepén a Bors című napilap munkatársát a Törtető.
Kapcsolódó cikkek

Pánikrohamot kapott Baukó Éva – írta meg hétfői számában a Bors. A ValóVilág 4 egykori vadmacskája rendkívül zaklatott állapotban tárcsázta a lap egyik újságíróját, mert úgy érezte, pánikbetegségével nem bírja tovább a bulikban való fellépéseket.

A Törtető azt állítja, a luxusbörtönbe való bezártság eredménye, hogy újra elhatalmasodott rajta a betegség. Hiába veszi körül sok ember, gyakran magányosnak érzi magát, és bár azt mondja, jó érzés találkozni azokkal, akik pénzt költöttek arra, hogy a játékban maradjon, nem könnyű a pánikbetegségével napi szinten a topon maradni, nyüzsögni és állandóan úton lenni. Reméli, hogy hamarosan felülkerekedik a nehéz pillanatokon, a rajongók szeretete az egyetlen, ami kárpótolja a megpróbáltatásokért.

A lap által megkérdezett pszichológus szerint Éva gyakorlatilag időzített bombaként ketyeg az éjszakai bulikban. A szorongás vélelmezhetően ott lehet a mindennapjaiban. Amikor a stresszel nem tud mit kezdeni, alkoholhoz nyúl, és ha erre még rájön egy pánikbetegség, az végzetes lehet – mondta dr. Csides Kata, aki szerint a Törtető pszichiáter segítségére szorul, és gyógyszereket kellene szednie.