Dzsudzsák édesapja nem csalódott

A fociedző papa szerint fia egyáltalán nem a süllyesztőbe kerül, ahogyan azt sokan gondolják, szerinte Balázs igenis jó döntést hozott.
Kapcsolódó cikkek

Egy magyar labdarúgó átigazolása sem váltott ki még akkora botrányt, mint Dzsudzsák Balázs dagesztáni szerződése. Alighogy kiderült, a sztárfocista több mint valószínű, hogy egy jó nevű nyugati klub helyett az Anzsi Mahacskala csapatánál folytathatja a pályafutását, példátlan indulatok csaptak fel a magyar szurkolókban. A csalódott rajongók úgy vélik, „Dzsudzsi” csak a pénz miatt, állítólag napi 2,7 millió forintért igazolt a dagesztáni csapathoz.

A sztárfocista édesapja az Aktívnak azt mondta, szerinte fia nagyon jó döntést hozott és mindenképpen fejlődni fog az orosz bajnokságban. Elárulta, nem csak a család, hanem Balázs barátnője, Zimány Linda is támogatta a klubváltást.

„Maximálisan mellette vagyunk bárhogy is döntött és szerintem nagyon jól döntött. Az, hogy ez egyes embereknek talán nem tetszik, az legyen, azoknak az embereknek a gondja” – mondta a nyírlugosi focicsapatot dirigáló Dzsudzsák András.

Címkék: dzsudzsák balázs