Wolf Kati dalát külföldön is kiadják

A magyar zenének sikerült átlépnie a határokat: Angliában és Dániában is biztosan megjelenik majd.
Kapcsolódó cikkek

Győzelem mámorban úszott az azerbajdzsáni duó szombat este: Ell és Niki dala nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Az ő győzelmük épp annyira foglalkoztatja a nemzetközi sajtót, mint minket, magyarokat Wolf Kati produkciójának „lepontozása”. Az énekesnő a verseny előtt még az egyik esélyesnek számított dalával, mégis csak a 22. helyen végzett.

„Nem csak mi vártuk Wolf Katit előrébb, a világ egyik legnagyobb fogadóirodájánál is a 3-5 helyre volt esélyes” – mondta Várkonyi Attila, az MTV műsorigazgató-helyettese a Ma Reggel című műsorban. „A szavazás idején folyamatosan pfujolt a közönség egy része, mert nem tetszett nekik az eredmény” – tette hozzá.

Várkonyi Attila a műsorban elmondta: ezután le kell vonni a következtetéseket, és el kell dönteni, hogyan tovább. Annyi biztos azonban, hogy a magyar zenének sikerült átlépnie a határokat, mert Angliában és Dániában biztosan kiadják a dalt – tette hozzá.

Wolf Kati sem érzi kudarcnak a végeredményt. Nem szeretne foglalkozni a különböző találgatásokkal sem, ami az országok közötti összetartást érinti. A közeljövőben a családjával szeretne sok időt tölteni, aztán pedig az első önálló lemezén dolgozik majd.

„Úgy indultam ki, hogy mindent bele fogok adni és azt szerettem volna, hogy az itthon és külföldön élő magyarokhoz eljusson a dolog” – mondta a Fél Kettő adásában Wolf Kati.

Geszti Péter sem búslakodott a végeredmény láttán, szerinte ez a dalverseny Katinak olyan magyar és nemzetközi ismertséget hozott, ami hosszú távon felér egy győzelemmel.

AJÁNLOTT LINK:

Áttörés: Wolf Kati dalát Angliában és Dániában is kiadják (Hirado.hu)
Kati aludt rá egyet (RTL Klub)

Címkék: wolf kati