Saját szakáccsal érkezik Shakira Budapestre

Budapesten koncertezik Shakira csütörtökön, második alkalommal lép fel Magyarországon, a Papp László Sportarénában énekel majd.
Kapcsolódó cikkek

Miután a produkció szinte mindent magával hoz a technikától kezdve a saját szakácsig és az öltöző berendezéséig, így kevés információ szivárgott ki az énekesnő igényeiről. Az eddigi helyszínen dolgozók azt vallják, Shakira nagyon közvetlen, kedves és barátságos mindenkivel.

A budapesti koncertre az énekesnő csütörtök délután érkezik meg Milánóból, és éjszaka már tovább is megy a következő helyszínre.18.30-kor várható a kapunyitás, Shakira valamivel 20 óra után lép színpadra, valószínűleg egy felvezető, közönséget bemelegítő DJ produkció után.

Bár Shakira meglehetősen kevés időt tud eltölteni egy-egy helyszínen, de élénken érdeklődik az adott ország aktualitásai és főként az oktatás ügye iránt. Az énekesnő évek óta segíti alapítványán keresztül a hátrányos helyzetű gyermekek iskoláztatását; eddig 6 iskola épült Dél-Amerikában és Afrikában a segítségével, három hete pedig a hetedik intézmény alapkőletételét is megtartották.

Címkék: shakira