Müller Attila: megelőzhettem volna a balesetet

Barátai szerint a műsorvezető nem adja fel, és hamar összeszedi majd magát.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn éjjel porig égett Müller Attila háza. A lángok a műsorvezető XXII. kerületi otthonában csaptak fel; a tüzet egy elfelejtett gyertya okozta az ablakban. A tűzoltók percekig küzdöttek a lángokkal, de a tűz olyan gyorsan terjedt, hogy a ház belseje szinte teljes egészében megsemmisült.

A műsorvezető akkor még azt mondta, az elkövetkező napokat családjánál tölti majd, a szörnyű emlékek miatt nem akar visszaköltözni a házba, azt tervezi, bérel egy lakást. Egy héttel a szörnyű baleset után mégis úgy döntött, hogy felújítja az ingatlant, a tetőteret már el is kezdte újjáépíteni.

Az embernek föl kell állnia és tovább kell mennie, én is ezt teszem – nyilatkozta a NapiÁsz Online-nak Müller Attila, majd hozzátette: haragszik magára, mert megelőzhette volna a tragédiát, ha például vesz a házba egy poroltó készüléket, és – így utólag – a biztosításon sem szabadott volna spórolnia.

A műsorvezető munkája szerencsére megmaradt, és a barátai is nagyon sok mindenben segítenek neki. Müller Attila elmondta, feladatául tűzte ki, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, milyen apróságokon múlnak a balesetek, és hogy mennyire meg kell becsülni a tűzoltók munkáját.

A műsorvezető megsegítésére a Magyar Média Válogatott Egyesület honlapján összefogásra buzdít, ahol egy bankszámlára pénzt, emellett pedig különféle szükséges adományokat gyűjtenek.

AJÁNLOTT LINK:

Müller Attila haragszik magára (NapiÁsz Online)

Címkék: müller attila