Sebestyén Balázsékkal indul a nyári szezon

Újra maratoni országjáró turnéra indulnak a Morning Show műsorvezetői.
Kapcsolódó cikkek

Szedik a sátorfájukat, azaz üvegstúdiójukat a hazai rádiózás fenegyerekei, hogy tíz napon át tíz különböző nagyvárosból ébresszék a hallgatókat. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani célja, hogy valódi latin fiesta hangulatot varázsolva felvidítsák az embereket, akikkel ilyenkor végre személyesen is találkozhatnak. A Class FM reggeli show-jának nagyágyúi ráadásul egy igazán mázlista hallgatót egy értékes autóhoz is juttatnak a két hetes, vicces játékokban bővelkedő turné végén.

„Már nagyon be vagyunk zsongva, én személy szerint már zsizsegnék, jönnék-mennék, mert alig várom, hogy élményt és autót ajándékozzunk a hallgatóknak! Azért szeretem ezeket az országjárásokat, mert ilyenkor találkozhatunk végre a közönséggel. Imádok kijönni az üvegkalitkából és beszélgetni velük!” – árulta el lelkesen Rákóczi Feri.

A két héten át tartó országjáró turnén a Morning Show legénysége igazi fiesta hangulattal ébreszti a hallgatókat, akik közül egy valaki megnyer egy vadiúj, értékes Ford Fiestát is.

Az országjáró turné állomásai, ahol el lehet csípni a fiúkat:
május 2. Pécs
május 3. Kecskemét
május 4. Veszprém
május 5. Székesfehérvár
május 6. Győr
május 9. Szeged
május 10. Szolnok
május 11. Debrecen
május 12. Nyíregyháza
május 13. Budapest