A legjobb pasikat kritizálta Bódi Sylvi

A modell a nők kedvenc sármőreit vette górcső alá.
Kapcsolódó cikkek

Bódi Sylvi, akit a magyar férfiak a TOP100 választás tíz legdögösebb Álomnője közé szavaztak, átkacsintott a túloldalra, és értékelte a döntőbe jutott Álompasikat. A fekete szépségnek nem volt könnyű dolga, egy-egy sportos testalkat, csibészes mosoly és jégkék szempár láttán még ő is zavarba jött.

Ha Bódi Sylvi feltűnik valahol kíváncsi férfi tekintetek szegeződnek rá és követik minden mozdulatát. A gyönyörű modellt a legtöbb férfi szívesen elfogadná álmai nőjének, amelyet a CKM TOP50 Álomnő szavazás is bizonyít, ahol a tíz legdögösebb bomba nő közé választották. Sylvi úgy döntött, megfordítja a helyzetet, és most ő értékeli saját ízlése szerint a TOP100 döntőjébe került Álompasikat.

Bódi Sylvi szívéhez, aki a wakeboard és a szörf szerelmese, a sport az egyik kulcs, épp ezért különösen örült Vincze Ottó és Kucsera Gábor döntős helyezésének.”Igaz a szőke, kékszemű Ottó elsőre nem a zsánerem, de igazán sármos, és David Beckhamre emlékeztet, aki a világ egyik legszexisebb pasija. Kucsera Gábor pedig egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen” – folytatta az Álompasik értékelését Sylvi, elárulva, hogy ő, a tökéletes arc helyett, a férfias, karakteres vonások mellett teszi le voksát.

„A magas, barna hajú, sportos és vagány férfi egyből le tud venni a lábamról, így Fehér Balázson és Channing Tatum-on akadt meg a szemem. Balázs az a típusú pasi, akit egyből észre kell venni” – árulta el nevetve Sylvi, aki ennek ellenére az amerikai színészt tette a kedvenclista elejére csibészes arca és rosszfiús kisugárzása miatt. „Lehetne kicsit sportosabb alkata, de ha tud szörfözni, akkor ő az abszolút favorit nálam.”

Azonban nem minden a külső, a fekete szépség szerint a tökéletes férfit a stílus, a kisugárzás, a kis tökéletlenségek és az egyedi tulajdonságok teszik, mint amilyen Takács Nikolas ellenállhatatlan mosolya és Király Viktor különleges orgánuma.

„Istenes Bencében is megvan az a bizonyos plusz, azonban ő nem az én korosztályom. Ha újra tinilány lennék, elképzelhető, hogy felkerülne a falamra, mint anno Jason Donovan poszterei” – tette hozzá nevetve Sylvi. „Ő tényleg Álompasi volt!”

Az, hogy Bódi Sylvi véleményével hány női szavazó ért egyet, kiderül a TOP100 gálán, amikor a borítékból előkerül a 2011 Álompasija cím győztesének neve.

Címkék: bódi sylvi