VV Szandika szakított, majd kibékült szerelmével

A Plasztik cica pár nappal ezelőtt hagyta ott kedvesét, mondván, nem szerelmes a férfiba. Egy nap szinglilét után azonban újra Gottinál kötött ki.
Kapcsolódó cikkek

Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Villa egykori kebelcsodája alig hogy kiesett a valóságshow-ból, máris megtalálta a boldogságot. Szandika a rabsága alatt figyelt fel egy fotó alapján lakótársa, Gombi barátjára, Gottira, így a plasztikai sebész után, második útja azonnal a fiúhoz vezetett. A fiatalok alig töltöttek együtt kicsivel több, mint 72 órát, de a Fókusz kamerái előtt már úgy nyilatkoztak, hogy ez bizony szerelem a javából, és egy másodpercre sem szívesen engedik el egymást.

KÉPREGÉNY
VALÓSÁGSHOW

Szandika pár nappal ezelőtt azonban mégis azzal sokkolta a bulvársajtót, hogy 5 nap után szakított kedvesével, mert úgy érzi, mégsem szerelmes. A Bors című napilap mai számában pedig már arról ír, hogy a Plasztik cica újra egy párt alkot a korábban testőrként dolgozó férfival.

A tököli táncos lány bár még továbbra sem érzi a bizsergést, úgy véli, megérdemel még egy esélyt a friss románc. Állítása szerint Gotti teljesen odavan érte, de nem szánalomból tért vissza a férfihoz, neki is jó, ha vele marad. Szandika korábban még azt mondta, hogy arra számít, Gotti tartja majd el, most mégis ő az, aki anyagilag is támogatja barátját, a férfi ugyanis nemrég veszítette el a munkáját.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Szandika anyagilag is támogatja barátját (BorsOnline)