Whitney lánya is drogfüggő

A National Enquirer szerdai száma szerint Whitney Houston 18 éves lánya abszolút a szüleire ütött - már nagyon régen volt egy egész napon keresztül józan.
Kapcsolódó cikkek

A magazin Bobbi Kristina egyik exbarátjátjára hivatkozik, akik a következőket mondta a fiatal lányról: „Krissi a kapcsolatunk első néhány hónapjában szinte folyamatosan be volt lőve, de nem lehetett megállítani, hogy drogot és alkoholt vegyen magának, mert az anyja ezer dollár zsebpénzt adott neki egy hétre.” Az srác fényképekkel is ellátta a magazint – a szerdai kiadásban lehozott fotókon a celebcsemete partizás közben látható, amint felszippant néhány csík kokaint.

Noha a képek elég egyértelműnek tűnnek, a lány Twitter-oldalán a magazin minden állítását tagadta, valamint kijelentette, az egész sztori csak annak köszönhető, hogy exbarátja még mindig nem tudja túltenni magát a kapcsolatukon. „Egy olyan ember tette ezt velem, aki korábban nagyon közel állt a szívemhez. Felültetett, hogy a képeken úgy tűnjön, drogot szívok. De itt tényleg nem erről van szó, hanem arról a tényről, hogy az emberek pénzért mindenre képesek.”

Bobbi Kristina legutóbb 2008-ban került a bulvárlapok címoldalára, amikor az édesanyja körül kialakuló drogbotrány közepén öngyilkosságot próbált elkövetni – a 18 éves lány utána hónapokig állt pszichiátriai kezelés alatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Whitney lánya a Twitteren tagadta a drogvádakat – angolul (W.E.N.N.)