Kasza Tibi meztelenül zuhanyzik, de adásba nem kerülhet

Az énekes szerződésben kikötötte, hogy intim testtájai nem szerepelhetnek a napi összefoglalókban.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, VV Gombi kiesése után két nappal a ValóVilágban növekedett a bentlakók száma. Beköltözött Kasza Tibi és LL Junior, mégpedig azért, hogy a játékosokból sztárokat faragjanak néhány nap alatt. A két zenész nemcsak bejáró vendégként kap szerepet a valóságshow-ban, hanem a játékosokkal együtt él, eszik, iszik, zuhanyozik és alszik is.

Szandika úgy gondolta, hogy ő bizony Kasza Tibivel alszik egy ágyban. Egy nappal azután, hogy Anikó csúcsra jutatta a Plasztik cicát a paplan alatt, megpróbálkozott volna a testi örömszerzés hagyományosabb formájával is. Nem járt azonban sikerrel, mert LL Junior néhány perc után kiparancsolta Szandikát Kasza Tibi ágyából – írja az Új Ász.

Az újdonsült villalakó a lapnak elárulta, csupán hét percig élvezhette a szőke kebelcsoda társaságát, és bár szép reményekkel indult neki a közös éjszakának, végül LL. Junior mellett kellett álomra hajtania a fejét, és megosztani a franciaágyat.

Ám még mielőtt a roma rapper visszabútorozott volna az énekes mellé, Tibi bepróbálkozott Szandikánál, és arról kezdte faggatni a lányt, hogy meztelenül alszik-e. A Plasztikvica barátnője, Réka szerint Tibi aranyos srác, de nem hiszi, hogy tetszene a dús ajkú valóságshow-hősnek.

Tibi amúgy abszolút bevállalós volt a luxusbörtönben, gyakorlatilag öt perc alatt elfelejtette, hogy kamerák figyelnek mindent. Reggel például meztelenül zuhanyozott, igaz, az erre kíváncsi nézők ebben a látványban nem részesülhetnek, az énekes ugyanis a szerződésben kikötötte, hogy intim testtájai nem kerülhetnek adásba.

Címkék: valovilag