Szoptató „anyaként” pózol Elton John

A fotómontázson a brit énekes a melleiből etet egy csecsemőt.
Kapcsolódó cikkek

A botrányos képet Kevin Sharkey 48 éves ír művész készítette, saját bevallása szerint ezzel akart tisztelegni a másságát nyíltan vállaló Elton John és párja, David Furnish decemberi örökbefogadása előtt, valamint így szeretett volna emléket állítani a sztárpár gyermekvállalását övező médiafelhajtásnak – olvasható a Mail Online oldalán.

Az Apa és fia című képen az újdonsült szülő kigombolt ingben, széles mosollyal az arcán szoptatja két hónapos, adoptált kisfiát, Zacharyt.

Sharkey rögtön az elején leszögezte: nem állt szándékában megbántani Elton Johnt, és reméli, az énekes is meglátja majd az alkotás vicces oldalát. „Csodálatra méltó, amit Elton és David csinálnak. Ezzel egy új korszak vette kezdetét a homoszexuális férfiak gyermekvállalásában. Bevallom, én is jókat nevettem, miközben készítettem a képet, de tudom, Eltonnak is remek humorérzéke van” – nyilatkozta a Sharkey, aki 19 500 dollárért árulja megdöbbentő alkotását saját dublini galériájában.

A most 63 éves énekes a kilencvenes évek eleje óta él együtt David Furnish kanadai filmessel, akivel 2005-ben hivatalossá is tették kapcsolatukat. 2010. december 25-én megszületett gyermekük, Zachary Jackson Levon Furnish-John, akit egy béranya hozott világra.

Címkék: elton john