VV Olivér és Nacsa Olivér pilótának állt

Nem sokan vállalkoznának arra, hogy jegyet váltsanak egy olyan repülőjáratra, amelyet az egykori villalakó és a humorista vezet.
Kapcsolódó cikkek

Kiderült, ki a legrátermettebb pilótajelölt a hazai sztárok közül. A népszerű humorista, Nacsa Olivér és VV Olivér is fantasztikus lehetőséget kapott: kipróbálhatták a Malév Oktatási Központ szimulátorát, amelybe eddig kizárólag pilótatanoncok ülhettek be. A csapat egyetlen gyakorlott tagja a francia származású rádiós, Cooky volt, aki már többször gyakorolt a géppel, így hevesen gesztikulálva magyarázta a másik két alkalmi pilótának az apró trükköket.

A két Olivérnek gyakorlat híján inkább a lelkesedése volt nagyobb: annak ellenére, hogy vakmerő manővereket mutattak be a virtuális repülővel, sőt, Nacsa Olivér „le is zuhant” első szimulátoros útján.

A fiúk nem akarják szeretteik idegeit borzolni egy esetleges új extrém hobbival, csupán így készülnek hazánk első Élménytermináljának márciusi nagyszabású megnyitójára, ahol bárki kipróbálhatja, milyen lenne elvezetni egy hatalmas utasszállítót.