Bajor Imre újra színpadra áll

A színész már sokkal jobban érzi magát, hamarosan a Heti hetes csapatához is csatlakozik.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajor Imre két hete ismét összeomlott. Lemondta munkáit és orvosok kezelik. Étterme csődbe ment, ezzel a színésznek egy álma tört össze, az anyagi veszteségről nem is beszélve.

A bajt még az is tetézte, hogy a januári idegösszeomlás következtében le kellett mondania a premierjét a Tháliában, a Doktor úr című darabban. Tavaly tavasszal pedig eltörte a bokáját, ami miatt szintén nem tudott játszani. Ezalatt az időszak alatt rengeteg bevételtől esett el. Amikor a sikertelen üzlet miatt romlott a kedélyállapota, egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére.

Bajor Imre 11 éve után a Heti hetes csapatából is kiszállt egy időre, azonban most úgy tűnik, a „kicsi huszár” újra magára talált. Bajor Imre ugyanis a Frizbi című műsor vendége volt, ahol bejelentette, készen áll rá, hogy novemberben visszatérjen a színpadra. A színész Hajdú Péternek elárulta, bár régen valóban sokszor meggyűlt a baja az alkohollal, ma már egy kortyot sem iszik, a kedve is jobb, és végre újra tud nevetni.

AJÁNLOTT LINK:

Visszatér a “kicsi huszár”! (StoryOnline)

Címkék: bajor imre