Szabó Zsófi: két éve vagyok szingli

A Jóban Rosszban sztárja munkának fogta fel a párkeresést a TV2 műsorában.
Kapcsolódó cikkek

“Nagyon élveztem az Édes négyes forgatását, mert nagyon különleges randikon vehettem részt. A tanulság nekem ebből a műsorból az, hogy 21 évesen még nem lehet elkönyvelni azt, hogy egyedül legyünk, csak az a baj, hogy én alapvetően nagyon nehezen nyitok a férfiak felé!” – mesélte a tabutv.hu riporterének Szabó Zsófi.

“Én két éve vagyok szingli, de én ezt egy játéknak, egy kihívásnak, egy munkának véltem. Visszanéztem az összes adást, és szerintem egyáltalán nem voltam közönséges, primitív, vagy buta: magamat adtam, teljesen őszintén. Attól függetlenül, hogy Szabó Zsófit láthattátok a képernyőt, azért nekem színészileg nagyon sokat kellett nyújtanom. Azt, hogy mind a négy fiú elhiggye, hogy pénteken még van esélye, nagyon nehéz volt elérni!” – mondta Zsófi.

“Az emberek azt gondolják, hogy rossz útra tértem, és hogy édesapám nem lenne rám büszke… Ő nem ezért büszke rám, hanem azért, mert most két színdarabot is próbálok, szinkronizálok, énekelek, nyelveket tanulok. Nem nevezem magam színésznőnek vagy énekesnőnek, de azért vállaltam el a műsort, mert ha nincs barátom, akkor miért ne ismerkedjek?!” – mondta a Nemzet Színésze, Szabó Gyula a lánya.

Címkék: szabó zsófi