Meglepő, de van még klubelnök, aki szerelmes Mourinhóba

Ráadásul a világ egyik legnagyobb klubját irányítja.
Kapcsolódó cikkek

José Mourinhónak nem lesz szobra Manchesterben, pedig nem nézett ki rosszul, hogy az első évében angol Szuperkupát, Ligakupát és Európa Ligát nyert a csapattal. Hogy a folytatás miért nem sikerült hasonlóra, annak számos oka van, ebből a kiváló dolgozatban mindegyiket megtudhatják.

José Mourinho: Ki nagy lánggal ég, kínos parázslással hamvad el végül
A portugál edző a modern futball egyik legnagyobb hatású edzőjéből kínosan hosszú lejtmenet végén jutott el a manchesteri bukásig. Mi romlott el és mikor? Öt pillanat a múltból, amely a mélybe taszította a trénerzsenit.

Mourinho lesz még topligás csapat edzője, ebben teljesen biztosak vagyunk, és nem lepődnénk meg azon, ha a Real Madrid hozzá hasonló önimádó és megalomán elnöke, Florentino Pérez egyszer újra munkát adna neki.

“Nem tudom százalékosan felvázolni az esélyeket, de szerintem nagy sansz van arra, hogy Mourinho visszatérjen a Realhoz. Hogy miért mondom ezt?

Mert Pérez szerelmes Mourinhóba, és minden alkalommal, amikor felmerül az edzőváltás gondolata, kapcsolatba lép vele. Úgyhogy érdemes odafigyelni”

– nyilatkozta Predrag Mijatovic, a Real korábbi játékosa és sportigazgatója a Cadena SER nevű spanyol rádióban.

Mourinho 2010 és 2013 között dolgozott a Realnál, amellyel bajnokságot, Király Kupát és spanyol Szuperkupát nyert.

A Realt jelenleg Santiago Solari irányítja, aki első trófeáját nyerheti, ha Sergio Ramosék legyőzik a klubvilágbajnokság döntőjében az al-Aint.