Hajnalig videójátékozott, azért nem ment edzésre a Barca-játékos

Ultimátumot kapott a katalán klubtól, ha nem változik meg, repül.

Írtunk róla, hogy Ousmane Dembélével, a Barca 115 milliós játékosával gondok vannak. Legutóbb nem jelent meg a csapat edzésén és nem is tájékoztatott senkit a távollétéről, majd később azt mondta, a hasa fájt, azért maradt otthon.

Csakhogy a klub megvizsgáltatta az orvosaival és kiderült, hogy nem volt semmi baja, írja a Mundo Deportivo.

Spanyol hírek szerint Dembélé a barátaival videójátékozott éjszakába nyúlóan, elfelejtette beállítani az ébresztőóráját, ezért nem kelt fel időben. A Barcánál úgy hiszik, hogy a fegyelmezetlen támadó videójáték függő lehet, a katalán Sport pedig már arról ír, hogy a nyáron akár tovább is adhatnak rajta. Ultimátumot kapott, hogy bizonyítson a vezetőknek, különben repül a csapattól.

Luis Suárezt, a Barcelona csatárát a francia-uruguayi barátságos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kérdezték csapattársa viselkedéséről, aki szerint szó sincs arról, hogy a csapattársakkal lenne probléma, egyszerűen Dembélé nem veszi elég komolyan a labdarúgást.

Kiváltságos dolog focistának lenni, Ousmanénak is jobban kellene koncentrálnia, időnként komolyabban kell viselkednie

– idézi a goal.com Suárezt, aki szerint a 21 éves francia megérdemli, hogy a Barca játékosa legyen.

Dembélét 2017 nyarán igazolta le a Barcelona a Dortmundból, 115 millió eurót fizettek érte, de különböző bónuszokkal 150 millió euróig is felkúszhat a vételára. Nehezen indult a barcelonai időszaka, ugyanis hamar megsérült és ki kellett hagynia négy hónapot. Első szezonjában végül összesen 23 mérkőzésen játszott, ezeken négy gólja és nyolc gólpassza volt. A mostani idényben 15 mérkőzésen két gólja és hat asszisztja van.

Dembélé most a francia válogatottal van, legutóbb csereként játszott a hollandok ellen 2-0-ra elveszített Nemzetek Ligája-meccsen.

Nyitókép: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images