Nincs csapat, amelyik úgy szívatja saját magát, mint a Tottenham

Újabb agyonnyert meccset buktak el az angolok a Bajnokok Ligájában.
Kapcsolódó cikkek

Angliában sokszor cinkos mosollyal gúnyolódnak a Tottenham Hotspurön, amiért döntő pillanatban sosem jön össze semmi a londoniaknak. Az idei Bajnokok Ligájában már arról is tettek az angolok, hogy Európa-szerte az ő kárukra élcelődjenek a focidrukkerek.

Az Inter ellen játékban agyonnyert, végül 2-1-re elveszített találkozó után szerdán kora este a PSV Eindhoven vendégeként hozott össze kisebb kabarét Mauricio Pochettino csapata. Kezdődött azzal, hogy Toby Alderweireld addig totojázott, míg Hirving Lozano lelopta lábáról a labdát, majd a mexikói rossz lövése úgy pördült föl a belga lábán, hogy az a vendégek kapujába hullott.

Ezután sikerült összeszednie magát a Spursnek, gyakorlatilag végig uralták a meccset az angolok. Aztán jött Hugo Lloris ámokfutása, amiért jogosan villant a piros azonnal.

Ettől vérszemet kapott a PSV, kettészakadt a pálya és ahogy az ilyenkor lenni szokott Luuk de Jong ki is egyenlített. Mindkét csapat rohant egy győztes gól után, de maradt a 2-2 a meccs végén. A Tottenham bosszankodhat, több lehetőség is akadt 2-1-nél a találkozó lezárására, de a londoniak nem tudták bevinni a kegyelemdöfést. Tegyük hozzá azonban, hogy egy érvényesnek tűnő gólt elvettek a csapattól:

A másik mérkőzésen hét perc alatt esett egy gól mindkét oldalon, így az AS Monaco 1-1-re végzet a Club Brugge vendégeként.

Eredmények – Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló

A csoport:

Brugge – Monaco 1-1 (1-1)

B csoport:

PSV Eindhoven – Tottenham Hotspur 2-2 (1-1)

Nyitókép: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images