Nyáron még a Videoton ellen játszott, most egy rakás pénzért vinné a MU

Mourinho már jelezte a vezetőségnek, hogy januárban üssék nyélbe az üzletet, ami nem lesz olcsó mulatság.
Kapcsolódó cikkek

Pár nap múlva már 2018-at ír a naptár, és a január azért is fontos időszak a nemzetközi futballban, mert ismét kinyit az átigazolási piac. A Goal.com azt írja, a Manchester United a Girondins Bordeaux 20 éves brazil támadóját, Malcomot szemelte ki, akiért 40 millió fontot, vagyis 14,4 milliárd forintot sem sajnálna.

José Mourinho, a MU edzője az egyik legnagyobb tehetségnek tartja Malcomot, és azt kérte Ed Woodwardtól, a klub ügyvezető alelnökétől, hogy januárban üssék nyélbe az üzletet.

Ami azért nem lesz könnyű, mert a Bordeaux 55 millió font alatt nem engedné el a játékosát, de a United állítólag abba is belemenne, hogy nyárig még Franciaországban maradjon Malcom.

Aki tavaly 37 meccsen 7 gólt szerzett, ezt a termést idén már 18 forduló alatt összehozta, a legszebb közülük az volt, amit Lang Ádám klubja, a Dijon ellen szerzett.

Malcom remeklése ellenére a Bordeaux csak a 15. helyről várja a 2018-as folytatást, mindössze egy ponttal megelőzve a már kiesőnek számító Lille-t, így érthető, hogy a franciák miért ragaszkodnának a támadóhoz.

A Bordeaux számára már a mostani idény kezdete is árulkodó volt, amikor az Európa Liga-selejtezőben a Videoton kiverte a Girondins-t, az már előrevetítette, hogy valami nincs rendben a csapatnál.

Kiemelt fotó: JEFF PACHOUD / AFP