Vb-selejtező: Svájc–Magyarország élőben

Kövesse velünk élőben a vb-selejtező alakulását!
Kapcsolódó cikkek

“Nincs vesztenivalónk” – mondta Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a szombati vb-selejtező előtt. Sajnos igaza van, hiszen a világbajnokságra már matematikai esélye sem maradt a mieinknek két mérkőzéssel a selejtezők vége előtt.

Ellenfelünk ráadásul az a svájci csapat, amely százszázalékos teljesítménnyel vezeti a csoportot. A budapesti mérkőzésen nagyon izgalmas mérkőzést vívtak a felek, ám akkor sajnos az utolsó pillanatokban Valentin Stocker eldöntötte a mérkőzést.

A magyar csapatból hiányzik majd Dzsudzsák Balázs, aki öt sárga lapja miatt nem léphet pályára, helyette Kádár Tamás viseli majd a karszalagot a védelem közepén. Meglepetés is akad a kezdőcsapatban: Ugrai Roland rögtön kezdőként debütál majd a nemzeti együttesben.

Eredmény – vb-selejtező, B csoport, 6. forduló

Svájc – Magyarország 5-2 (3-0)

Svájc: Sommer – Lichtsteiner, Schär, Djourou, Moubandje – Freuler, Xhaka – Shaquiri, Frei (Zakaria 72′), Zuber – Seferovic (Embolo 64′)

Magyarország: Gulácsi – Bese (Lang 32′), Guzmics, Kádár, Korhut – Elek (Márkvárt 56′), Pátkai – Varga R. (Sallai 70′), Nagy Á., Lovrencsics – Ugrai

Gólszerző: Xhaka 18′ Frei 20′ Zuber 43′ 49′ Lichtsteiner 84′ ill., Guzmics 58′ Ugrai 89′

Sárga lap: Ugrai 35′ Elek 44′

Piros lap: –